Casa Castagno, Le Marche, Italië

1 Casa Castagno, geniet van de rust en het fantastische uitzicht! 2 Casa Castagno staat vrij boven op een heuvel. Veel Privacy. : Vakantiehuis, Le Marche 3 Het terras van Casa Castagno met een adembenemend uitzicht over het marchiaanse hoevellandschap. 4 Een fijne privé tuin met olijf- en fruitbomen. 6 Sfeervolle huiskamer met DVD, stereo installatie en satelliet TV. 5 Huiskamer met open haard.
7 Ruime eetkeuken voorzien van oven, vaatwasser en wasmachine. 8 Terras 9 10 Voor heerlijke bergwandelingen kunt u naar de Monti Sibillini, hier gezien vanuit de tuin. 11 Elke jaargetijde heeft zijn charme in Le Marche. 12 Kom tot rust in Casa Castagno.
13 Omgeving van Casa Castagno is gevarieerd. 14 Ruime slaapkamers 15 Het strand aan de riviera delle Palme op 25 minuten afstand. 16 Moderne badkamer. 17 Badkamer 18 Geniet van het fantastische landschap in Le Marche.
19 Ruime slaapkamers 28 Slaapkamer 20 Gezellig ingericht terras met de glooiende heuvels van Le Marche op de achtergrond. 21 Ochtendkleuren tijdens één van de wandelingen in de omgeving Casa Castagno. 22 Avondrood verveelt nooit. 23 Monte Sibilline voor het maken van mooie bergwandelingen op een uur rijden van Casa Castagno
24 Uitzicht vanaf terras 25 Uitzicht op het middeleeuwse dorpje Montottone. 26 27 Heerlijk relaxen op het terras aan de voorzijde van Casa Castagno 29 Montottone vanuit de tuin. 30 Maak mooie wandelingen in de omgeving.