Casa Castagno in de Italiaanse regio Le Marche is een authentiek vrijstaand huis met een groot terras en een grote tuin, van waaruit je in alle windrichtingen een adembenemend uitzicht hebt. Gelegen nabij Montottone in de uitlopers van de Monti Sibillini biedt deze plek vele mogelijkheden voor een geslaagde vakantie.


De voormalig boerderij bestaat uit een woonkamer en compleet ingerichte keuken, twee grote slaapkamers (2x tweepersoons bed) en een badkamer en is geschikt voor vier personen.

Extra kinderbedje kan op verzoek kosteloos worden bij geplaatst.Het gezellig ingerichte huis biedt veel comfort, zoals een wasmachine, vaatwasser, satelliet tv, dvd/cd en internet. Het zal snel aanvoelen als thuis.


Vanuit Casa Castagno is alles wat Le Marche te bieden heeft makkelijk te bereiken. Vanuit het huis zijn heerlijke wandelingen te maken en binnen drie kwartier rijden ben je in de prachtige natuur van de Monti Sibillini.


Het dichtstbijzijnde strand is

25 minuten rijden met de auto en voor een rondje golf hoef je slechts een half uur te rijden.


De cultuur liefhebber kan zijn hart ophalen in de vele mooie steden en dorpen.


Meer info over Le Marche vind je bij de Links van Casa Castagno.

 

Vakantiehuis

Omgeving

Meteo Montottone


Badkamer Casa Castagno, Le Marche, Montottone Slaapkamer Casa Castagno, Le Marche, Montottone Huiskamer Casa Castagno, Le Marche, Montottone Zonnebloemen Casa Castagno, Montottone,  Le Marche Natuur & Strand Steden & Golf

Meer informatie over de natuur & stranden van Le Marche.

Meer informatie over de middeleeuwse dorpjes & golf banen.

Le Marche kenmerkt zich door een mooie afwisselende natuur, veel rust, vriendelijke en gastvrije mensen. De Marchianen houden van lekker eten, dus op culinair gebied valt er ook genoeg te ontdekken. Voor zon liefhebbers zijn er uitgestrekte zandstranden en de natuurparken bieden mogelijkheden voor een actieve vakantie.

© 2014 | Casa Castagno | vakantiewoning in Montottone | Le Marche | ItaliŽ |  info@casacastagno.nl